Solen tittade fram en stund när vi invigde den yttre renoveringen av Trumslagartorpet. En klurig tipspromenad hjälpte oss upp till torpet. Efter en kort historik tackades Roger Karlsson för en gedigen insats med en gåva för sitt renoveringsarbete.

Därefter följde en summering av tre lyckosamma år med föreningens programverksamhet. Programgruppen, under ledning av Sven-Erik Pettersson, har under de här tre åren sedan pandemin drabbade oss skapat ett varierat och intressant program. Nästan 300 programpunkter och över 7000 deltagare talar sitt tydliga språk.

Vi fick ett tack och en krusbärsbuske att plantera vid torpet av kommunen genom Hugo Andersson som lovordade vår verksamhet.

Föreningen bjöd på kaffe och bröd samt en fin utställning inne i Trumslagartorpet.

Ett stort tack alla som bidragit till att göra detta till en minnesvärd dag.

Bo Tufvesson

PROGRAM 20-23