Denna dag blev det verkligen vintervandring. Ett snöfall hade täckt marken med ett par centimeters djupt täcke. Förrädiska isfläckar under snön ställde till med en del fall men som tur var med lycklig utgång. Men snön gav dock en fin inramning av dagens vandring som gick vackert längs med sjön Västjuten. En härlig eld väntade vid vindskyddet, där vi fick en fin paus med sjöutsikt. Några modiga skrinnare for förbi innan vi fortsatte vår vandring längs sjön. Några av deltagarna valde den kortare rundan medan merparten fortsatte mot Hagviken, för där ta av upp mot nästa sjö, Mellanjuten. Där  blev det en andra fika innan vi kom tillbaka till bilarna. En ensam korp hördes och färska rävspår noterades.

Stort tack till Kerstin och Lasse som ledde vandringen samt till Rolf Malteskog som försett oss med fin grillved.