Regnet störde inte så mycket under tiden vi letade växter men tilltog när termosen med kaffet skulle fram. Carina och Leif var där också. Det är ju dom som har koll på alla växter. Carina letade efter en blomma som jag redan glömt namnet på.( Carina: Det var fältgentianan) Den fanns många utav och jag tror att Carina fotade den.(Carina: Nja det blev inga bra bilder.) Mängder med blåklockor kunde vi beskåda.( Carina: Vi såg liten och stor blåklocka och den lite ovanliga skogsklockan som tyvärr var överblommad.)  Vi gjorde också test på Johannisörten om den var äkta eller ej genom att klämma knoppen. Ingen blåsvart färg på tummen. En studie på fotograferade fjärilar redovisades under kafferasten och Leif tog även fram fjärilsboken i regndropparna. Han hade fotat en kartfjäril i sin trädgård.

Hör gärna med Carina och Leif också. (Som ni ser finns lite kommentarer som jag Bo T fått från Carina)

Kerstin & Lasse Gunnarsson