Härligt försommarväder mötte, de för dagen ganska många personer, som hade mött upp för att fira avslutningen av vårprogrammet. Som inledning gick alla den intressanta vandringsleden som visade oss minnen från gruvbrytningens glansålder. Gåsört och kärringtand blommade och några hittade mogna smultron. Väl framme vid Gruvstugans skuggande lövträd väntade fika med tårtor, som kommunen bjöd oss på som tack för vår fina verksamhet.

Därefter bjöds vi på ett uppskattat musikframträdande ” Sånger vi minns” med Ingbritt och Dag Swanö. Gösta Johansson berättade kort om gruvområdet och Bo Tufvesson om vår förenings uppskattade verksamhet under ”pandemitiden” med ett 90-tal vandringar och nästan 2000 deltagare.

Berit Martinsson höll ett anförande där föreningen fick stort beröm och som avslutning steg Stefan Arrelid från Studiefrämjandet upp på podiet och sa några ord om vår fina insats.

Ett tack till alla som arrangerat denna fina avslutning.

Karin och Bo Tufvesson