Ängen bjöd på en härlig vårvintersol för de 19 deltagarna denna februaridag. Snön låg fläckvis och vi noterade att växtligheten på grund av kylan stått stilla sedan förra träffen. Sorkarna har dock trivts under snön vilket man kunde se av det fina mönster som gångarna bildade. Domherrar, nötväckor, grönfinkar, blåmesar och talgoxar noterades liksom att isen låg tjock på Holmsjön. Detta gjorde att vi för ovanlighetens skull kunde ta en ispromenad bort till bäverhyddan. De flesta av oss imponerades av storleken på boningen där den låg vid sjöns utlopp. Dagens överraskning blev den nyfikna vessla som höll vid hyddan och som villigt visade upp sig med pilsnabba ruscher.

Idag kunde vi hälsa flera nya deltagare välkomna. Nästa gång träffas vi i slutet av mars. Då har det säkert hänt en hel del på växtfronten. Varmt välkomna då.

Karin och Bo Tufvesson