En lätt snötäckt mark och några minusgrader mötte de personer som valt att delta i vår årsavslutning. Det fanns tre alternativ av olika längd att vandra till dagens mål, Lunddalen. Man kunde också ansluta direkt på plats. Den längre vandringen som vi ledde tog oss på krokiga fina stigar genom den fina Grosvadskogen. Tack vare nysnön såg vi färska spår av sork/mus, hare, rådjur, hjort och räv längs de krokiga stigarna mot Lunddalen. Vid Lilla Tärnen låg isen.
Väl framme brann en värmande brasa och det var imponerande att se den stora mängden av deltagare som mött upp. Efter fikat med både egen förtäring och de lussekatter som föreningen bjöd på så sammanfattade vi vårt framgångsrika år som innehållit strax över 100 arrangemang med hela 2700 deltagare. Detta tack vare en mycket duktig programgrupp och med hjälp av ett 30-tal föreningsmedlemmar som initierat och lett olika vandringar.
Som avslutning berättade Jens Rinman och Jonas Åkesson om Friluftsfrämjandets verksamhet och om Lunddalens historia. Tack!
Som kronan på verket passerade en imponerande havsörn över oss innan det var dags att återvända.
Karin och Bo Tufvesson