Ett nyfallet, nästan decimeterdjupt snötäcke tycktes inte avskräcka våra vandrare. Ett stort gäng indelat i fem grupper gav sig oförväget in i de djupa skogarna vid Grosvad. På lite olika stigar skulle de nå fram till målet i Lunddalen. De som inte orkade gå så långt kunde ansluta direkt där. Väl framme väntade lussekatter, pepparkakor och några flammande eldar i ett vackert snöhöljt Lunddalen. Eftersom jag var tillfälligt justerad så hade jag nöjet att se grupp efter grupp dyka upp, rödblommiga, glada och lätt flåsiga. Korv grillades, lussekatter och pepparkakor avnjöts och framför allt byttes många tankar.

Sven-Erik Pettersson hälsade alla välkomna och berättade lite om tankar inför vårens vandringar. Han presenterade dagens underhållare Conny Tillberg som höll en underfundig konsert under rubriken ” Lotorp upp och ner via Rötkärret”. Det blev flera sånger där han ackompanjerade sig själv på gitarr och durspel.

Sedan gjorde jag en sammanfattning av vårt fina år 2021. Förra året var sensationellt bra men det här året blev magiskt bra. 108 programpunkter med nästan 2300 deltagare.

Tack alla ni som kom och gjorde denna vandring till den fest den blev. Tack också till Sven-Erik som ordnat med alla detaljer till denna utomordentligt fina avslutningsdag.

Bo och Karin Tufvesson